Concursuri - Scoala Gimnaziala Nr. 3

Caută
Go to content

Main menu:

Elevi > Activități extrașcolare
CONCURSURI ȘCOLARE
Mențiune la Europa de mâine - etapa națională
      Județul Suceava a fost reprezentat la Concursul Național „Europa de mâine”, etapa națională, desfășurat la Băişoara, județul Cluj, de echipajul de gimnaziu de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava, format din elevii: Tudor Apetrei, Elina Barabaș, Daria Cureleț și Ștefan Tărăboanță și profesorii coordonatori Daniela Petrovici și Carmen Posmangiu.
      Reprezentanții județului Suceava au obținut mențiune, devansând echipaje din alte județe, care au avut o experință bogată în anii trecuți în cadrul concursului. Au participat echipaje din Deva, Galați, Constanța, București, Bacău, Dolj, Vrancea, Dolj, Vâlcea, etc.
    „Am participat la faza națională conștienți că reprezentăm județul, iar această presiune am simțit-o cu toții mai ales în timpul concursului propriu-zis. Echipajul județului s-a descurcat excelent, dovadă fiind aprecierile pozitive pe care le-au primit din partea celorlalți competitori și felicitările primite din partea juriului la proba practică. Proba de concurs a constat în realizarea unui curs de formare având ca titlu “Dreptul copiilor la viitor!”. Un mare plus al acestui concurs a fost faptul că elevii au avut posibilitatea să comunice cu alți colegi din alte județe și să lege prietenii.
      Felicitări elevilor din echipaj pentru efortul depus și spiritul de echipă de care au dat dovadă!
      Profesor coordonator și însoțitor al echipajului Daniela Petrovici
 
Concursul Interjudețean de Matematică „Matematica în Bucovina. Memorialul Vasile Poleșciuc”
 
Ediția a IV-a, 27 februarie – 1 martie 2015, s-a desfășurat sub patronajul Societăţii de Ştiinţe Matematice şi al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Suceava, la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc. Toți cei 7 de elevi de la școala noastră (2 de clasa a V-a, 5 de clasa a VI-a) au obținut mențiuni.
Elevii: Buzatu Giulian - clasa a V-a C, Sandu Alexia - clasa a V-a C, Saucinițeanu Petra - clasa a VI-a B, Cibotariu Andrei - clasa a VI-a B, Bejenaru Codrin - clasa a VI-a A, Ilieș Maria - clasa a VI-a A, Trocin Andrei - clasa a VI-a A.
Profesor îndrumător Marchitan Claudia.

Concursul Național de Matematică „LuminaMath”

La acest concurs, desfășurat în data de 22 noiembrie 2014 , din cei 41 de elevi participanți din clasele V-VIII,9 au obținut: 1 premiu I, 2 premiul III și 6 mențiuni, după cum urmează:
Premiul I: Rotar Mihaela, clasa a VII-a D, prof. Apostol Felicia
Premiul III: Măciucă Diana, clasa a V-a B, prof. Apostol Felicia
                           Cibotariu Andrei, clasa a VI-a B, prof. Marchitan Claudia
Mențiune: Lăzăreanu Alexandra, clasa a V-a B, prof. Apostol Felicia
                       Ilieș Maria, clasa a VI-a A, prof. Marchitan Claudia
                       Saucinițeanu Petra, clasa a VI-a B, prof. Marchitan Claudia
                       Grosu Matei, clasa a VII-a D, prof. Apostol Felicia
                       Biliuță Ioana, clasa a VIII-a B, prof. Apostol Felicia
                        Moldovan Andrei, clasa a VIII-a B, prof. Apostol Felicia

Concursul Național "Bătălia cărților"
           Vineri, 21 noiembrie, la orele 15.00, a avut loc la Biblioteca Județeană I.G.Sbiera finala  Concursului National “Bătălia Cărților” pentru elevii din județul Suceava. 
Au fost acordate premii finaliştilor concursului pentru cea mai frumoasă şi argumentată prezentare a cărţii preferate, cel mai bun cititor, care va deveni cititorul anului, şi cea mai apreciată carte, care va deveni cartea anului. Printre finaliștii care au participat la dezbatere s-au numărat elevi coordonați de profesoarele Isabel Vintilă, Mihaela Mustea și Silvia Forij.
        Concursul s-a derulat în perioada februarie-octombrie 2014, sub egida Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, şi a fost organizat în mai multe biblioteci publice din ţară.       

Concursul Internațional de Matematică "Memorialul David Hrimiuc", ediția a XI-a, 7 – 9 noiembrie 2014, desfășurat sub patronajul Societăţii de Ştiinţe Matematice şi a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Suceava, la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.1 Gura Humorului.
          În cadrul acestui concurs lotul Școlii Gimnaziale Nr.3 Suceava a fost format din 8 elevi, obținându-se 1 premiu II și 5 mențiuni.
Premii obținute:
  • Premiul II: Cibotariu Andrei, clasa a VI-a B
  • Mențiune: Buzatu Giulian, clasa a V-a C
  • Sandu Alexia, clasa a V-a C
  • Saucinițeanu Petra, clasa a VI-a B
  • Bejenariu Codrin, clasa a VI-a A
  • Istrate Ștefan, clasa a VI-a A
      Elevii au fost coordonați de către doamna profesor Marchitan Claudia Georgeta. 

Concursul Internaţional de Dans Sportiv Transylvanian Grand Prix

        Elevi ai școlii noastre s-au distins în cadrul unei prestigioase competiții de dans sportiv: Concursul Internaţional de Dans Sportiv Transylvanian Grand Prix, desfăşurat la Braşov în perioada 19-21 septembrie 2014. Este vorba de Andrei Trocin din clasa a VI-a A , care a obținut locul II, la clasa D, 12-15 ani, și de Sebastian Zvarici din clasa a VI-a C care a obținut locul III la clasa E, 12-15 ani, ambii împreună cu partenerele lor.
 

    

 
 
Back to content | Back to main menu